Pravo je vreme biti ljubitelj istaknutih očiju !

Da li vam se često dešava da ujutru izgubite 10 min na stavljanje maskare koju posle nemate kako da skinete ?

Već nekoliko godina nadogradnja trepavice je svetski hit – u stvari prema istraživanju “ Business of Fashion“, porast nadogradnje zabeležen je u poslenjih 2 godine na globalnom nivou za 15%. Nadogradnja trepavice je toliko popularna da maskaru šalje u zaborav.

Ali u isto vreme, lash lifting trepavica našle su se nasredini između nadogradnje i maskare. Jednostavno svi žele da istaknu oči!

Šta je bolje ? Obe usluge trepavica su potpuno sigurne, pomažu vam da skratite vreme potrebno u za šminkanje jer vam maskara i veštačke trepavice neće trebati.

 

Izgled

Kada su u pitanju postizanje efekata, kod lash liftinga ne postoje ekstezije tako da dodatni efekti nisu mogući.

Kod nadogradnje trepavica zahvaljujući raznovrsnim dužinama, debljinama, metodama nadogradnje i efektima moguće je u potpunosti individualizovati set. Bez obzira da li želite prirodniji izgled ili možda želite trepavice kao Kim Kardašijan.

Vreme izrade

Vreme koje je potrebno za nadogradnju je do sat ipo do tri sata. Za nekoga je to razumno vreme dok je za druge to večnost. To je jedan od razloga zašto je lash lifting zadobio simpatije. Sama procedura podizanja trepavica traje do sat vremena a efekat lash liftinga traje i do 6 nedelja.

Održavanje

Pošto su ekstezije postavljaju na prirodne trepavice, one prate svaki ciklus rasta prirodnih trepavica, što znači da ispadaju kako prirodna trepavica izrasta. Kako bi održavali izgled, dopunu opalih trepavica treba raditi na svakih 2 do 4 nedelje. Kod lash liftinga nema korekcije, efekat traje do 6 do 8 nedelja, a nakon 5 nedelja klijent može doći na ponovni tretman podizanja.

Kod obe metode 24 sata nakon rada zabranjeno je kvašenje trepavica.

Cena

Kod nadogradnje trepavica cena zavisi od tehnike od 2500 do 5000 din. Zbog toga što nismo radili, svaka nadogradnja trepavica, u maju će iznositi kao korekcija do 4 nedelje.

Dok je cena za lash lifting 1300 din.

Usluga koju odabrete u potpunosti treba da zavisi od vaših trepavica, očekivanja, vremena i spremnosti za održavanjem. Tu smo da vas posavetujemo o opciji koja je najbolja za vas.

Salon se nalazi u Beogadu, Resavska 10 – telefon: 0616100625 – instagram: @butterfly.beograd

Komentari su onemogućeni!