Buterfly Salon Lepote

_

Mesto gde će sve Vaše želje i zahtevi biti ispunjeni uz najviši nivo usluge i kvaliteta. Naša misija je od samog starta vaša udobnost, komfor i zadovoljstvo.

Kao rezultat toga ,okupili smo na jednom mestu profesionalce u svom poslu, koji su tu da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom odgovore na sve zahteve i ciljeve koji se postavljaju pred njima. Nega lica, tela, noktiju i kompletna estetika su Vam sada na dohvat ruke

Butterfly Vizija

_

Vizija našeg salona je postati jedan od vodećih salona  jer želimo da Vam ponudimo vrhunsku uslugu nege kože lica i tela, kontinuirano želimo udisati pozitivnu energiju u vaš život, podizati vape samopouzdanje i vraćamo osmeh na vaše lice. Naš moto je “ postojimo da bismo vam ulepšali život“. Konstantno pratimo svetska zbivanja i novosti u svetu kozmetičkih  znanja i s ljubavlju ih primenjujemo u prostoru koji je odavno postao skrivena oaza mira, lepe, umirujuće i pozitivne energije. Beskrajno volimo ono što radimo a najviše nas ispunjavaju sretni i zadovoljni klijenti.

Popularne Usluge

_

Tretmani lica

88%

Trepavice

98%

Manikir

93%