Dobrodošli na našu stranicu posvećenu revolucionarnoj tehnici – Lash Lifting-u!

Želite li imati duže trepavice bez upotrebe maskare ili produženih trepavica? Upoznajte se s čarima Lash Lifting-a – inovativnog procesa uvijanja prirodnih trepavica koji će vam pružiti fascinantno podignut izgled.

Šta je Lash Lifting?
Lash Lifting je revolucionarna tehnika koja će vaše trepavice podići, naglasiti njihovu prirodnu dužinu i stvoriti izgled koji će vas oduševiti. Ovaj tretman ne menja gustinu ni dužinu vaših trepavica, već ih čini značajno dužim i punijim, bez potrebe za maskarom ili ekstenzijama.

Profesionalnost i Kvalitet
U našem salonu koristimo najbolje profesionalne preparate za Lash Lifting. Naši preparati su 100% italijanskog porekla, proizvedeni u Bergamu. Verujemo u kvalitet i sigurnost naših usluga, te se ponosimo što koristimo proizvode koji su testirani i odobreni za najbolje rezultate.

Bezbednost na Prvom Mestu
Vaša udobnost i bezbednost su nam prioritet. Lash Lifting se sastoji od dve faze – farbanja (opciono) i filera. Obe faze se izvode na jastučićima kako bi se izbegao kontakt sa vašim očima i sluzokožom. Tretman je potpuno bezbolan i ne traje duže od 90 minuta.

Farbanje i Filer
Uz Lash Lifting tretman, imate mogućnost da dodatno naglasite svoj izgled birajući opciju farbanja. Farbanje se može obaviti kanom ili farbom. Kana je prirodna biljka koja ostaje na dlaci duže vreme, dok farba pruža trenutne rezultate.

Kao dodatak, koristimo inovativni in lei filer, koji je prošao rigorozna testiranja na univerzitetu u Milanu. Nakon samo nekoliko upotreba, primetićete podebljane i produžene trepavice do 24%.

Zakazivanje i Informacije
Ako ste spremni za transformaciju vaših trepavica, kontaktirajte nas i zakazujte svoj Lash Lifting tretman. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sve informacije i pitanja koje imate.

Neka vaše trepavice budu u fokusu – uz Lash Lifting, postignite izgled o kakvom ste oduvek sanjali!