Dobrodošli u svet svilenih trepavica i nadogradnje koji ima bogatu istoriju i bezbroj mogućnosti! U nastavku ćemo vam pružiti sve informacije o različitim tehnikama nadogradnje trepavica, održavanju, i očekivanjima kako biste mogli da izaberete najbolju opciju za svoj izgled.

Istorija Svilenih Trepavica i Tehnike Nadogradnje

Svileni trepavice su prvi put izmišljene 1916. godine od strane američkog filmskog producenta D.W. Griffith-a, sa ciljem da istakne oči glumica na snimanju nemog filma „Intolerance“. Otkako su prvi put osmišljene, veštačke trepavice su prošle kroz različite transformacije.

Revulucionarna „lash-by-lash“ tehnika iz Japana 2006. godine donela je potpuno novo iskustvo nadogradnje trepavica. Ova tehnika se sastoji od nanošenja tanjih pramenova veštačkih trepavica koje se lepe na kapak. Time je postignuta revolucija u nadogradnji trepavica, omogućavajući dublje i bogatije izraze.

Metode Nadogradnje Trepavica

 1. Single Tehnika (1 na 1): Ova tehnika podrazumeva nadogradnju jedne svilene trepavice na jednu prirodnu. Trepavice se lepe specijalnim lepkom. Ovaj tretman zahteva redovno održavanje (pranje i češljanje) kao i redovne korekcije.
 2. Russian Volumen: Ova metoda je suprotna od Single Tehnike. Na svaku prirodnu trepavicu se stavlja snopić od 2 do 6 dlačica, čime se postiže veća gustina. Ova tehnika često nosi oznake 2D, 3D itd, zavisno od broja dlačica u snopiću. Trepavice koje se koriste u ovoj tehnici su mekše i sjajnije.
 3. Mix Volumen: Ova tehnika kombinuje Single i Russian Volumen tehniku, stvarajući prirodnu gustinu trepavica sa naglašenim izrazima.

Saradnja sa London Lash Pro

Naša posvećenost kvalitetu i izvrsnosti dovodi nas do partnerstva sa renomiranim brendom London Lash Pro. London Lash Pro je sinonim za vrhunske proizvode u svetu trepavica i nadogradnje, pružajući nam mogućnost da vam obezbedimo najbolje materijale za postizanje spektakularnog izgleda.

Kasmir i Svilene Trepavice – Luksuz na Vašim Očima

U našoj ponudi, ističemo dva vrhunska izbora za nadogradnju trepavica – Kasmir i Svileni stilovi. Kasmir trepavice pružaju vam nežan i prirodan izgled, naglašavajući vaše oči sa elegancijom. Sa druge strane, svilene trepavice daju dubinu i dramu vašem pogledu, stvarajući intenzivniji efekat.

Očekivanja od Svake Metode

 • Single Tehnika (1 na 1): Ova tehnika dodaje naglašenost i dubinu vašim trepavicama, dok gustina zavisi od prirodnih trepavica.
 • Russian Volumen: Postiže se veća gustina trepavica uz odgovarajući broj dlačica u snopiću. Trepavice su mekše i sjajnije, stvarajući impresivan izgled.
 • Mix Volumen: Kombinovanje Single i Russian Volumen tehnika stvara prirodnu gustinu sa dodatnim izrazom.

Održavanje i Korisni Saveti

 • Nakon nadogradnje, izbegavajte dodirivanje trepavica prva 24 sata kako bi lepak imao vremena da se sasvim osuši.
 • Izbegavajte kontakt sa vodom, vlažnim okruženjem i parom prvih 24 sata.
 • Koristite proizvode bez ulja za čišćenje trepavica.
 • Ne koristite maskaru ili maskaru sa uljem kako biste produžili trajnost nadogradnje.
 • Koristite penasto sredstvo za čišćenje trepavica nekoliko puta nedeljno.
 • Redovno održavajte svoje nadograđene trepavice, obično na svakih 2-3 nedelje.
 • Ako primetite neobičan gubitak trepavica ili iritaciju, obratite se tehničaru.

Zaključak

Nadogradnja trepavica pruža vam nebrojene mogućnosti da istaknete svoj izgled. Bez obzira na to da li želite naglašenu dubinu, veću gustinu ili jednostavno očaravajući izraz, ove tehnike vam omogućavaju da postignete željeni rezultat. Važno je održavati svoje trepavice prema uputstvima kako biste maksimalno produžili njihovu trajnost i lepotu.