Ova edukacija je idelna za sve osobe koje žele da unesu novine u svoje salone kao i za početnike koji žele da pokrenu samostalni biznis. Najjednostavnija edukacija u sferi obrva koja ne zahteva puno ulaganja.

Koncept naše edukacije je da od svakog polaznika kursa kreirmo pofesionalca koji će odmah posle edukacije moći da radi ovaj posao. Svesni smo da nije moguće tokom jednog dana usavršiti
tehniku do perfekcije, ali vam otkrivamo sve tajne i dajemo dragoceno znanje koje već sutradan možete početi da usavršavate, kako biste veoma brzo od toga i zarađivali i postavljali nove
standarde.

Na samom edukaciji ćete od renomiranih predavača naučiti sve što je potrebno za izvođenje tehnike dizajna obrva kanom. Što podrazumeva određivanje linije i merenje simtrije obrva, crtanje oblika, nanošenje kane ( ombre efekat) i na kraju skidanje viška dlačica.

Kurs koji smo u našem edukativnom centru pažljivo osmislili kako biste na najefikasniji način savladali ovu tehniku odvija se idvividualno, što omogućava lakšu organizaju jer vreme i datum predlažete sami u odnosu na slobodno vreme. Tokom same edukacije obezbeđen vam je sav materijal za rad.

Kurs se sastoji od teorijskog i praktičnog dela

Teorijski deo

Na teorijskom delu polaznici će steći znanje o:

  1. vrste kane
  2. anatomija dlake
  3. struktura obrva
  4. tipovi kože
  5. priprema kože
  6. tipovi tena
  7. tehnike nanošenja
  8. oblikovanje obrva
  9. nega nakon tretmana

Praktični deo

Praktični deo obuhvata realizuju tretman dizajn obrva kanom na živom modelu pod nadzorom edukatora.

Trajanje edukacije: 1 dan

90e

Informacije i rezervacije

0616100625