Ova edukacija je idelna za sve osobe koje žele da unesu novine u svoje salone kao i za početnike koji žele da pokrenu samostalni biznis. Najjednostavnija edukacija u sferi trepavica koja ne zahteva puno ulaganja.

Koncept naše edukacije je da od svakog polaznika kursa kreirmo pofesionalca koji će odmah posle edukacije moći da radi ovaj posao. Svesni smo da nije moguće tokom jednog dana usavršiti
tehniku do perfekcije, ali vam otkrivamo sve tajne i dajemo dragoceno znanje koje već sutradan možete početi da usavršavate, kako biste veoma brzo od toga i zarađivali i postavljali nove
standarde. Takođe naši edukatori su Vam dostupni, nakon što završite edukacije da svoj rad dovedete do perfekcije.

Tu smo da vam budemo podrška i srećni smo što je toliko naših polaznika iz celog regiona uspelo da napreduje i ostvari sjajne rezultate u ovoj oblasti, te radi ovaj posao za mnogobrojne klijente.
Mi vam možemo ponuditi kurseve i naučiti vas kako to profesionalci rade.

Na samom edukaciji ćete od renomiranih predavača naučiti sve što je potrebno za izvođenje tehnike LASH LIFTING. Lash lifting je proces hemijskog uvijanja/ podizanje prirodnih trepavica. Uz lash lifting ide i lash botox/keratin koji obnavlja prirodnu dlaku nakon hemijskog procesa. Takođe, naučićete kako da ofarbate trepavice što čini sam tretman idealnim za klijente koji žele da se oslobode maskare.

Kurs koji smo u našem edukativnom centru pažljivo osmislili kako biste na najefikasniji način savladali ovu tehniku odvija se idvividualno, što omogućava lakšu organizaju jer vreme i datum predlažete sami u odnosu na slobodno vreme. Tokom same edukacije obezbeđen vam je sav materijal za rad.

Kurs se sastoji od teorijskog i praktičnog dela.

Teorijski deo

Na teorijskom delu polaznici će steći znanje o:

  1. Anatomija rasta dlake
  2. Anatomija oka
  3. Bolesti oka
  4. Prirpema radnog mesta
  5. Postupak tretmana
  6. Razlike lash liftinga i svilenih trepavica
  7. Faze u lash liftingu
  8. Alergo test
  9. Nega nakon tretmana

Praktični deo

Praktični deo obuhvata realizuju tretman lash liftinga na živom modelu pod nadzorom edukatora.

Trajanje edukacije: 1 dan

cena 90e

Informacije i rezervacije

0616100625