Leto i ekstenzije trepavica ženama dve omiljene stvari. Uz priliku da se potpuno opustite na toplom, jarkom suncu, mislimo da je leto u punom jeku!

Stručni tim Butterfly-a veruje da je trend nadogradnje trepavice jedan od rastućih trendova u beauty industriji. Jedan od razloga zašto mi i naši klijenti toliko volimo trepavice je taj što je to opcija koja ne zahteva mnogo održavanja. Ustaneš i kreneš, s malo ili nimalo dodatne šminke. Nikada nismo bili tako sretni što smo se rešili te dosadne maskare, koja se razmazuje na toploti!

Važno je imati na umu da je potrebno da održavate vaše trepavice kako bi podnele letnje vrućine.

Često dobijamo pitanja poput: “Kako toplota utiče na svilene trepavice?“ ili „Može li se ići na plivanje s ekstenzijama trepavica?“ Razmotrimo nekoliko saveta za održavanje nadogradnje trepavica, koji će odgovoriti na ova pitanja i pomoći vam da održavate svoje raskošne ekstenzije trepavica celo leto.

4 saveta kako leti održavati trepavice

Sastavili smo popis najboljih saveta za nadogradnju kako bi vaše trepavice dugo bile zaštićene i lepe.

Plivanje s trepavicama

Jedan od omiljenih načina da se rashladimo od letnih vrućina je odlazak na bazen ili more! Možda se pitate: „Možete li plivati ​​s ekstenzijama trepavica?“ Jednostavan odgovor je DA!

Međutim, i hlor i slana voda mogu uticati na vek trajanja trepavica.

Dakle, bilo da plivate u bazenu, jezeru ili okeanu, preporučujemo ispiranje trepavica slatkom vodom nakon plivanja. Nakon toga potrebno je da ih prosušite tapkanjem (nikako ne trljanjem !!), kako bi otklonili višak vode, pa ih nakon toga prečešljate posebnim češljićem.

Čiste i suve trepavice produžiće trajanje vaših svilenih trepavica.

Leto = više znoja

Prilično je nemoguće trčati na suncu i ne znojiti se. Na žalost, znoj prenosi prirodna ulja s vaše kože koja vam mogu dospeti na kapke i trepavice utičući na zadržavanje trepavica. Mi u Butterfly čvrsto verujemo u dobrobiti vežbanja i „znojenja“. Međutim, kako biste sprečili loš uticaj tog znoja na vaše trepavice, preporučujemo korištenje peškiraili znojnice kada idete na trening. Nakon vežbanja trepavice isperite slatkom vodom i umite se, pa ih prosušite tapkanjem i prečešljajte.

Održavajte svoje trepavice čistima

Česti boravak napolju – kampovanje, planinarenje, plivanje itd. – može dovesti do povećanog nakupljanja prljavštine u vašim trepavicama. Preporučujemo da nadogradnju odžavate čistom tako što će te ih nežno isperati vodom, dopuštajući da voda priđe korenu trepavica. Takođe, jednom denvno trudi te se da dublje očistite vaše trepavice koršćenjem penice za čišćenje trepavice i neke četkice.

Čiste trepavice = zdrave trepavice.

Nanošenje kreme za sunčanje

Naš poslednji, ali svakako ne i najmanje važan savet odnosi se na zaštitu vaše kože, koja može imati uticaja na trajnost vaših svilenih trepavica.

Čvrsto verujemo u korištenje SPF kreme za sunčanje. Apsolutno je neophodan za sve vaše omiljene letnje aktivnosti.

Međutim, važno je imati na umu da mnoge marke krema za sunčanje sadrže ulja koja mog dovesti do preteranog opadanja svilenih trepavica. Preporučamo da budete posebno oprezni pri nanošenju SPF-a na licu .

Nezaboravite da uz ekstezije trepavica delujete lepo na svakoj slici! One će vam olakšati i dnevnu rutinu u sređivanju.

Kod nas u salonu Butterfly možete zakazati tri vrste nadogradnje:

Single tehniku ili tehniku 1:1 – na svaku vašu prirodnu trepavicu stavlja se jedna extenzija. Daje na upadljiovosti i po izboru na dužini tepavica.

Ruski volumen – na svaku vašu prirpdnu trepavicu stavlja se snopić od 2 do 6 trepavica. Otuda naziv 2D, 3D… broj označava broj dlačica u snopiću. Idealan je za klijenete koji žele da dobiju na gustini.

Mix volumen – kobinacija ove dve metode. Idealan je za klijente koji žele prirodnu gustinu trepavica.

Zakažite termin na 0616100625 ili na Isntagramu @butterfly.beograd

Nema komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *