Kao što Botoks ispravlja bore na licu, od sad možete popuniti i neravnine i rupice na kosi!

Decenijama u nazad žene koriste botox kako bi prikrile posledice starenja. Od sad botox možete da se koristiti i za kosu. Tretman sadrži molekule (pod imenom Intra-Cylan) koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen što čini da vlas postaje jača i lepša.

Tretman botoksa kose započinje se dubinskim pranjem kose sa koje se uklanjaju sve masnoće, sulfati, parabeni i ostale štetne materije koje su ostale nakon korišćenja raznoraznih preparata za kosu i time se završava prvi stadijum ka potpunoj regeneraciji vaše kose.

Nakon toga, prelazi se na tretman masaže glave koja podstiče mikrocirkulaciju a time i bolju snabdevenost korena vlasišta koji čini koren zdravijim a time će i svaka vlas biti bolje ishranjena. Zatim se nanosi preparat za dubinsku reparaciju vlasišta koja hrani vlas svim potrebnim mineralima i vitaminima kako bi se njen oporavak izvršio na molekularnoj osnovi. Tako oporavljena kosa postajemeka, sjajna, baršunasta… Prosto rečeno, baš onako kakvu ste kosu imali kada ste bili mali.

Tretman se završava feniranjem kose kada ćete i videti potpuni efekat samog tretmana.

 

Komentari su onemogućeni!