_

Naše Usluge

_

Svilene trepavice

Poslednjih godina nadogradnja trepavica je postala revolucija. Ovaj tretman omogućio je ženama da danonoćno budu lepe i sređenije. Naime, oči izgledaju kao da se na njima nalazi maskara, a ne nalazi se.
Saznaj više

Lash lifting

Poslednjih godina nadogradnja trepavica je postala revolucija. Ovaj tretman omogućio je ženama da danonoćno budu lepe i sređenije. Naime, oči izgledaju kao da se na njima nalazi maskara, a ne nalazi se.
Saznaj više

Maderoterapija

Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvenim oklagijama tj. prirodnim materijalima koji se koriste tokom tretmana. Sam naziv potiče od španske reči ``madera`` i ``terapija`` sto u bukvalnom prevodu znači lečenje drvetom što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Pokretima oklagije stimuliše se ciljano područje i ubrzava limfni sistem, kako bi se telo oslobodilo toksina.
Saznaj više

Nokti

Ruke simbolizuju nežnost, snagu, privrženost i urednost. Analize pokazuju da su ruke vizit karta svakog čoveka. Zbog toga je nastala želja za negovanim rukama i uređenim noktima. Nokti su toliko nezaobilazna kategorija da su postali deo životnog trenda, negovane ruke i nokti danas više nisu ukras već stalna potreba i stil savremene žene.
Kako bi svoje ruke učinili sto negovanim i privlačnim pored klasičnog manikira od usluga nudimo: gel lak, ojačavanje noktiju, trajni frech, korekciju noktiju, izlivanje noktiju.
Saznaj više

Dermapen

Dermapen terapija mikro iglicama je vrlo efikasna ne hirurška metoda za ublažavanje bora I ožiljaka, problema kod aknozne kože, ublažavanje strija, hidriranje, revitalizaciju I poboljšanja opšteg stanja kože. Osmišljena je za podmlađivanje kože prirodnim putem računajući na prirodni potencijal kože da se obnavlja nakon povrede.
Saznaj više

Plazma pen

Plazma pen ili plazma olovka jedan je od najnovijih proizvoda koji se koriste u estecke svrhe, sadrži specijalnu elektrodu koja svojom frekfrencijom jonizuje okolni gas I stvara plazmu. Prilikom dodira sa kožom stvoreni elektronski luk plazma energije stvara mikroopekotine tretiranog područja bez neželjenog termičkog oštećenja okolne kože. Stimulišu se regenerativni procesi u kozi, sinteza kolagena I elastina. Ovaj aparat vam može pomoći da zategnete opuštenu kožu gornjeg kapka, ukloniti bore oko očiju, usana, marionteskih bora, bora na čelu I vratu, kao I odstraniti mladeže I druge izrasline iznad površine ( ksantelazme, bradavice., nevuše, diskeratoze), ožiljke, akne, tetovaže.
Saznaj više

Depilacija

Uklanjanje dlačica po telu sve se više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Depilacija je postupak kojim se odstranjuje površinski (vidljivi) sloj dlačica. U našem salonu se rade depilacija toplim I hladnim voskom.
Saznaj više

Profesionalno šminkanje

Želite da se sredite za neku Vama specijalnu priliku prepustite se profesionalcima. Profesionalni šminkeri će tačno znati kako da naglase Vašu lepotu i istaknu ono najlepše na Vama, a takođe kako i da prikriju neki nedostatak.
Saznaj više

SBB Glow

Nudi tretman sa trenutnim učinkom prosvetljavanja I podmlađivanja kože. Idealan je za osobe sa neravnomernim tonovima kože , kao I za smanjenje pega I promenu boje kože uzrokovanu aknama. Ovaj tretman je pogodan za bilo koju promenu boju kože , sa 5različitih boja seruma. Pogodan je za žene I za muškarce svih tipova kože.
Saznaj više

Hijaluron pen

Nova revolucionarna tehnika apliciranja hijalurona bez igle posebnom vakum tehnikom . Hyaluronic penom možete ubrizgati hijalurnosku kiselinu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nežna I bezbolna ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo I hijalurnska kiselina je ravnomerno raspoređena, Rezultat je odmah vidljiv nakon aplikacije.
Saznaj više