EDUKACIJE-LEKARA

Anti aging edukativni centar organizuje edukacije za lekare/lekarke koji budućnost svoje prakse vide u esteckoj medicini. Edukacije se odnose na obuku aplikacije hijaluronskih filera koji služe za redukciju vidljivih bora u svim regijama lica,vrata dekoltea kao i šaka. Zatim za ne invazivni fajs lift PDO mezo niti, na primenu mezoterapijskih koktela za osveženje i ishranu kože lica i vrata, kao i za redukciju masnih naslaga na telu i uklanjanje celulita.

Edukacije se održavaju jednom ili dva puta u mesecu u zavisnosti od broja polaznika. Trajanje edukacije je individualno za svakog polaznika i prestaje onog momenta kada je lekar potpuno spreman za samostalni rad.

Cena edukacije je 350€ za željeni kurs. U koliko se odluči da pohađa dva kursa cena je 600€ za oba. U koliko dolaze više lekara cena je 300€ po lekaru. Moguca je individualna edukacija, koja ne menja cenu edukacija-350€ po kursu. Uz edukaciju svakom lekaru se pruža mogucnost nabavke hijalurnoskih filera po ceni od 70€ po kubiku.

Po završetku obuke lekar je osposobljen za samostalni rad. Polaznicima je omogućen stalni kontakt sa edukatorom i po potrebi dodatne konsultacije.